o nama       info       kontakt       posao

 

 

 home

 proizvodi

 gde da kupim

 opremanje

 naručivanje

 katalog

 

 

 

O NAMA

linija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O nama...

 

To je priča o porodičnoj firmi sa 100% privatnim kapitalom. To je priča o prerastanju male stolarske hobi radionice za izradu raznih predmeta od bukovog masiva u proizvodnju sposobnu da, svojim proizvodnim programom, odgovori strogim zahtevima tržišta. To je priča sa početkom u ranim 80-tim godinama, pa preko 1996 godine od kad se posluje pod ovim imenom, priča u vremenu sadašnjem a nadamo se i budućem.

 

AbonoS danas... Solidni tehničko-tehnološki, kadrovski i organizacioni potencijali. Tim od 20-tak ljudi, upošljenih na poslovima vezanim za proizvodnu liniju kao i na poslovima marketinga i prodaje, sa zadatkom neprestanog poboljšavanja kvaliteta proizvoda i proširenja ponude kao i podizanja poslovnih odnosa s klijentima na viši nivo. Proizvodni program koji čine trpezarijski stolovi i stolice kao i stolice i stolovi koji se koriste u opremanju ugostiteljskih objekata izvedenih iz naših modela i osmišljenih kroz zajedničku saradnju s klijentima.

 

AbonoS sutra... Naša želja je da svojim radom i profesionalnim odnosom prema poslu ostanemo pouzdan partner dosadašnjim klijentima i da probamo da steknemo poverenje novih klijenata kao i da iz naše proizvodnje izađe još mnogo lepih i kvalitetnih modela stolova, stolica ili neke druge vrste nameštaja, možda na predlog i ideju nekoga od Vas ...

 

 

AbonoS - Kovanlučka 101, Niš, Srbija

tel. +381(18) 59 21 44 ; +381(18) 59 20 86 ; e-mail:  office@abonos.co.rs

/    vrh stranice    /    © 2010 AbonoS  :::: design by NET018